inloggen  |  aanmelden

Inschrijving voor Europese Groene Hoofdstad geopend

Gepubliceerd op: 8 Augustus 2017

Europese steden kunnen zich vanaf 1 augustus weer inschrijven voor de verkiezingen ‘Europese groene hoofdstad’ en ‘Europese Green Leaf Awards’. Voor het eerst in de geschiedenis van de verkiezingen is er dit jaar ook een vergoeding verbonden om duurzame initiatieven te ontplooien.
 

Steden met meer dan 100.000 inwoners kunnen zich inschrijven voor de European Green Capital Award (EGCA). Deze award is een beloning voor initiatieven op het gebied van groene, sociale en economische duurzaamheid. Steden met 20.000 tot 100.000 inwoners kunnen meedingen naar de European Green Leaf Award (EGLA) voor kleinere steden die actief bezig zijn met beter milieubeheer.
 
European Green Capital 2018
De gemeente Nijmegen is European Green Capital 2018. Nijmegen won de titel vanwege haar vele duurzame projecten en een hoge participatiegraad. De stad onderneemt haar groene projecten samen met inwoners, woningcorporaties, scholen, bedrijven en andere organisaties.
 
Inschrijven
Gemeenten die kans willen maken op de EGCA of de EGLA kunnen zich tot 18 oktober 2017 inschrijven op de speciale website van de organisatie.
 
Bron: VNG.

Een greep uit ons leveranciersregisterABOS b.v. is een gespecialiseerde organisatie, die in de afgelopen jaren zeer veel know-how en expertise...

PAO helpt hogeropgeleiden bij het verbreden en verdiepen van hun kennis door het aanbieden van...