inloggen  |  aanmelden

Hoogwerker op pick-up voor beveiligingscamera’s van Hillson

Gepubliceerd op: 1 Juni 2016

Hillson BV is een technisch beveiligingsbedrijf dat zich de laatste jaren heeft gespecialiseerd in het beveiligen van (grote) buitenterreinen. Voorbeelden zijn bouwlocaties, bedrijventerreinen, chemische plants,  of logistieke opslagcentra. Enkele vaste grote klanten zijn: Dura Vermeer,  de BAM en TBI groep.  
 

Het beveiligen van buitenterreinen vraagt om een speciale aanpak. Door gebruik te maken van hoogwaardige en flexibele technologieën en daarbij innovatieve oplossingen is Hillson in staat om voor hun systemen het “No Cure We Pay” garantielabel af te geven. Daarnaast beoordeelt de KIWA hun systemen in de hoogste klasse van bouwplaatsbeveiliging.

Het bedrijf maakt gebruik van een sluitend camerasysteem gekoppeld aan biometrische beeld analyse, in de volksmond ook wel “slimme camera” genoemd. Naast een betrouwbare detectie van indringers geeft het systeem ook het beeld bij het alarm waardoor er 100% alarmverificatie kan worden toegepast. Dit heeft een groot voordeel omdat daarmee vanuit de meldkamer direct politie en bewaking kunnen worden ingezet om de indringers aan te houden en er geen kosten van inzet worden gemaakt bij een eventuele valse melding.

Om de camera installaties snel én veilig te kunnen plaatsen en onderhouden zocht Hillson naar een terreinauto met hoogwerker. HDW Nederland bleek de juiste leverancier voor deze combinatie.

HDW is importeur van 4 hoogwerker merken, te weten: Genie, Teupen, Isoli en Versalift. Waarbij het Deens/Amerikaanse merk Versalift specifieke autohoogwerkers bouwt voor de infra sector.

Zo biedt Versalift hoogwerkers op bestelbus of chassis, met kastenopbouw, zodat de gebruiker een ruime hoeveelheid materiaal droog en afgesloten mee kan nemen. Hillson koos specifiek een 4 wiel aangedreven Volkswagen pick-up omdat de autohoogwerker ook in onverhard terrein moest kunnen worden ingezet. De Versalift is op verzoek van de klant voorzien van een gepatenteerd as-blokkeringsysteem hetgeen er voor zorgt dat de hoogwerker niet hoeft te worden afgestempeld wat een snelle en veilige inzet mogelijk maakt.
 
www.hillsongroep.nl
www.hdwnl.com

Een greep uit ons leveranciersregister


ABOS b.v. is een gespecialiseerde organisatie, die in de afgelopen jaren zeer veel know-how en expertise...

MIDLAND is een dynamisch en onafhankelijk bouwkundig inspectie- en expertisebureau op het gebied van ...

Den Ouden Groep is een internationaal en servicegericht familiebedrijf met ca. 200 medewerkers...