inloggen  |  aanmelden

Handig hulpmiddel - productblad

Gepubliceerd op: 26 Augustus 2015

Een van de handige hulpmiddelen om te downloaden en mee te nemen in uw overleg of presentatie is het productblad. Inmiddels hebben al vele relaties dit praktische overzicht uit de product-selector van Struyk Verwo Infra ontdekt. 


Het productblad geeft het totaaloverzicht van een productlijn, zoals bijvoorbeeld een rechte band met de bijbehorende hoekstukken, bochtbanden, verloopbanden, inritverloopbanden, eindbanden, etc. In één document heeft u dus een overzicht wat er allemaal aanwezig is aan hulpstukken of aanverwante artikelen. De inhoud van het productblad lijkt op een samenvatting uit de assortimentswijzer, echter biedt extra informatie.

Inhoud productblad
  • Totaaloverzicht productlijn
  • Overzicht texturen waarin de producten verkrijgbaar zijn
  • Bijbehorende standaardkleuren
  • Verwerkingsadvies
  • Overzicht kwaliteitseisen
Wist u dat er op dit moment 279 productbladen voorhanden zijn? En dat dit aantal groeiende is? De inhoud van de productbladen wordt dagelijks ververst en is hiermee nog meer 'up-to-date' dan de jaarlijkse gedrukte editie van de assortimentswijzer.

Waar vind ik het productblad?
De productbladen worden automatisch gegenereerd en zijn verbonden aan de technische productinformatie in de product-selector. Na het maken van uw selectie verschijnt aan de linkerkant de downloadsectie waar, afhankelijk van uw selectieniveau, u onder meer het productblad kunt downloaden.

Ga naar de product-selector

Een greep uit ons leveranciersregister


Roelofs is een modern familiebedrijf met een ruim 59-jarige staat van dienst in...

​Duport Lubricare B.V. is de Nederlandse importeur van PANOLIN smeermiddelen en Cardev oliefiltratie producten ...

Den Ouden Groep is een internationaal en servicegericht familiebedrijf met ca. 200 medewerkers...