inloggen  |  aanmelden

Hagenaars dragen bij aan verbetering openbare ruimte

Gepubliceerd op: 11 Juli 2012

Den Haag roept burgers op om bij te dragen aan het verbeteren van de openbare ruimte door situaties die verbetering verdienen op de foto te zetten. Wethouder Sander bedacht er een fotowedstrijd omheen om het voor bewoners aantrekkelijker te maken de gebreken in de openbare ruimte in kaart te helpen brengen.

 

Of het nu gaat om een bankje op een rare plek, een verkeersbord dat scheef hangt of een kapotte afvalbak; alle tips zijn welkom bij de gemeente Den Haag. De gemeente ziet de bewoners als ideale ‘detectives’ in het opsporen van de gebreken in de openbare ruimte. Daarnaast wil het de bewoners graag betrekken bij een kwaliteitsslag en hen laten zien dat ze weldegelijk invloed hebben op de situatie in hun omgeving. Wethouder Sander Dekker roept Hagenaars op om voor 1 september een creatieve foto op te sturen met een situatie uit de openbare ruimte die verbetering verdient. Onder het wedstrijdmotto ‘samen maken we de stad aantrekkelijker’ kan men de foto’s naar de wethouder sturen en meedingen naar de hoofdprijs.

 

De winnende foto krijgt een ereplek op de gemeentelijke website en het gefotografeerde probleem wordt zo snel mogelijk opgelost. Uiteraard worden alle gefotografeerde misstanden onderzocht en kunnen deze in aanmerking komen voor een verbeterplan.

 

Bron: denhaag.nl


Een greep uit ons leveranciersregisterTensar is een wereldleider in de ontwikkeling, fabricage en levering...

Binnen en buiten Europa hebben wij reeds honderden parken mogen voorzien van kleur...