inloggen  |  aanmelden

Gratis Wi-Fi in centra Sittard en Geleen

Gepubliceerd op: 6 Oktober 2014

Vanaf 1 oktober 2014 kan iedereen in de centra van Sittard en Geleen gratis gebruik maken van draadloos internet. Met gratis Wi-Fi wil het Centrummanagement de stad voor bezoekers nog aantrekkelijker maken. Bezoekers kunnen gemakkelijk en goedkoop nader kennismaken met de stad via hun smartphones en tablets.

Om gratis Wi-Fi mogelijk te maken, zijn de zogenaamde straatkasten omgebouwd tot Wi-Fi-hotspot. Deze straatkasten kunnen met een technische ingreep geschikt worden gemaakt als krachtige Wi-Fi-hotspot met een zendbereik van ca. 100 meter. In het centrum van Sittard komen 17 van deze punten, en in het centrum van Geleen 11. Hiermee is het grootste deel van de binnenstad voorzien van gratis Wi-Fi.
 
Deze Wi-Fi-hotspots zijn vrij en zonder een wachtwoord voor iedereen toegankelijk. Het gratis Wi-Fi netwerk heet WiFiSittard-Geleen. Na het inloggen wordt de gebruiker doorverwezen naar een zogenaamde landingspagina met informatie over de activiteiten in de stad en de bereikbaarheid. De maand oktober wordt gebruikt om aan de hand van ervaringen en meldingen, te bezien of en, waar nodig, het netwerk nog aanpassing behoeft.

Een greep uit ons leveranciersregister


​Duport Lubricare B.V. is de Nederlandse importeur van PANOLIN smeermiddelen en Cardev oliefiltratie producten ...

Fides Expertise BV heeft ervaring in het uitvoeren van vooropnames, het monitoren van trillingen...

Binnen en buiten Europa hebben wij reeds honderden parken mogen voorzien van kleur...