inloggen  |  aanmelden

Gratis e-bike voor Maastrichtse forens

Gepubliceerd op: 10 September 2012

Op 6 september is de ‘Probeer een E-bike’ actie van Maastricht-Bereikbaar van start gegaan. Organisaties die gevestigd zijn in de regio Maastricht kunnen zich aanmelden om hun medewerkers gratis een E-bike te laten proberen. Een E-bike is een fiets met elektrische trapondersteuning. Deelnemende organisaties ontvangen 2 tot 6 weken lang een aantal E-bikes.

 

Tot de zomer van 2013 kunnen organisaties die zijn aangesloten bij Maastricht Bereikbaar zich aanmelden om hun werknemers gratis een E-bike te laten proberen als alternatief voor de auto in het woonwerkverkeer. Medewerkers die nu met de auto reizen en 5 tot 20 kilometer van het werk wonen, kunnen deze E-bikes een week uitproberen voor hun woon-werkverkeer. Zo kunnen medewerkers zelf de snelheid, comfort en plezier ervaren van de E-bike als aantrekkelijk alternatief voor de auto. Deelname kost de organisaties niets.

 

Onder de vlag Maastricht-Bereikbaar werken overheden, werkgevers en aanbieders van mobiliteitsdiensten samen om Maastricht en de omgeving blijvend bereikbaar te houden. Maastricht-Bereikbaar stimuleert structureel ander reis- en werkgedrag bij forensen, bezoekers en het goederenverkeer.


Een greep uit ons leveranciersregisterTBS SOEST bv levert producten voor weg- en waterbouw. Wij produceren afwateringsproducten...

MIDLAND is een dynamisch en onafhankelijk bouwkundig inspectie- en expertisebureau op het gebied van ...