inloggen  |  aanmelden

Gratis e-bike voor Maastrichtse forens

Gepubliceerd op: 10 September 2012

Op 6 september is de ‘Probeer een E-bike’ actie van Maastricht-Bereikbaar van start gegaan. Organisaties die gevestigd zijn in de regio Maastricht kunnen zich aanmelden om hun medewerkers gratis een E-bike te laten proberen. Een E-bike is een fiets met elektrische trapondersteuning. Deelnemende organisaties ontvangen 2 tot 6 weken lang een aantal E-bikes.

 

Tot de zomer van 2013 kunnen organisaties die zijn aangesloten bij Maastricht Bereikbaar zich aanmelden om hun werknemers gratis een E-bike te laten proberen als alternatief voor de auto in het woonwerkverkeer. Medewerkers die nu met de auto reizen en 5 tot 20 kilometer van het werk wonen, kunnen deze E-bikes een week uitproberen voor hun woon-werkverkeer. Zo kunnen medewerkers zelf de snelheid, comfort en plezier ervaren van de E-bike als aantrekkelijk alternatief voor de auto. Deelname kost de organisaties niets.

 

Onder de vlag Maastricht-Bereikbaar werken overheden, werkgevers en aanbieders van mobiliteitsdiensten samen om Maastricht en de omgeving blijvend bereikbaar te houden. Maastricht-Bereikbaar stimuleert structureel ander reis- en werkgedrag bij forensen, bezoekers en het goederenverkeer.


Een greep uit ons leveranciersregister


Binnen en buiten Europa hebben wij reeds honderden parken mogen voorzien van kleur...

Roelofs is een modern familiebedrijf met een ruim 59-jarige staat van dienst in...

​Duport Lubricare B.V. is de Nederlandse importeur van PANOLIN smeermiddelen en Cardev oliefiltratie producten ...