inloggen  |  aanmelden

Gemeenten gaan gewoon door met bouwen

Gepubliceerd op: 8 Augustus 2012

Ondanks de recessie en de problemen op de woningmarkt, zijn veel gemeenten niet van plan om te stoppen met bouwen. Ook in hun programma’s voor de komende jaren, krijgt woningbouw een belangrijke rol. Dat blijkt uit berichtgeving van verschillende regionale kranten.

 

Zo meldt dagblad de Gelderlander dat drie gemeenten, waaronder Nijmegen, nieuwbouwplannen hebben. Nijmegen gaat 1300 nieuwe huur- en koopwoningen bouwen, 300 meer dan eerder was begroot. De gemeente Neerijnen bouwt in alle tien dorpen tot 2020 nog eens 560 woningen, waarvan een kwart in Waardenburg. De gemeente Ijzendoorn maakte met een nieuw bestemmingsplan de bouw van nog eens 45 woningen mogelijk. De Provinciale Zeeuwse Courant bericht dat Middelburg tot 2020 gemiddeld 200 woningen per jaar blijft bouwen. De gemeente baseert dat op de verwachte groei van het aantal inwoners.

 

Dagblad De Limburger schrijft dat er in Maastricht en Heuvelland tot 2015 nog altijd ruimte is  voor ruim 650 nieuwe woningen. De gemeente hoeven niet eerst te slopen voordat ze nieuwe woningen gaan bouwen. De vraag naar nieuwbouw blijft onverhoopt bestaan.

 

Bron: property.nl


Een greep uit ons leveranciersregister


Binnen en buiten Europa hebben wij reeds honderden parken mogen voorzien van kleur...

Fides Expertise BV heeft ervaring in het uitvoeren van vooropnames, het monitoren van trillingen...

​Duport Lubricare B.V. is de Nederlandse importeur van PANOLIN smeermiddelen en Cardev oliefiltratie producten ...