inloggen  |  aanmelden

Gemeente Veere leidt toeristen rond met app

Gepubliceerd op: 25 April 2012

De gemeente Veere biedt met de app iToerist alle gemeentelijke en toeristische informatie in één oogopslag aan op smartphone of tablet. Zowel burgers als bezoekers worden zo gemakkelijk en informatief langs de belangrijkste plekken en weetjes geleid.

 

Veere is de eerste gemeente die met de app van het bedrijf PinkRoccade Local Government aan de slag gaat. De app is gratis beschikbaar voor alle Nederlandse gemeenten en toepasbaar op Apple en Android apparaten. Op een innovatieve en interactieve manier laat de app de bezienswaardigheden, actuele evenementen en wetenswaardigheden zien die Veere in dit geval verkoos te profileren. Gebruikers van de app navigeren door het aanbod op basis van hun eigen voorkeuren. Het maakt bezoekers onafhankelijk tijdens hun bezoek aan de gemeente. Zelfs als het VVV-kantoor dicht is, kunnen ze middels hun eigen smartphone of tablet de stadjes en dorpen ontdekken.

 

De app iToerist wordt gehost en beheerd door PinkRoccade Local Government. Het betekent dat de gemeenten zelf geen voorzieningen hoeven te treffen in hun eigen ICT-infrastructuur. 

Een greep uit ons leveranciersregister


ABOS b.v. is een gespecialiseerde organisatie, die in de afgelopen jaren zeer veel know-how en expertise...

Struyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in publieke bestrating. In beton en...