inloggen  |  aanmelden

Geen last meer van onbegaanbaar terrein…!?

Gepubliceerd op: 16 December 2013

U kunt ADJ inschakelen op abonnementsbasis uw terrein te laten strooien of sneeuwvrij te maken.

Volgens artikel 6:174 van het burgerlijk wetboek zijn alle terrein- en wegbeheerders aansprakelijk voor mogelijk gevaar dat een terrein of weg oplevert dat hen te verwijten is. Het niet bestrijden van gladheid of sneeuw of ijzel op uw terrein betekent dat u aansprakelijk gehouden kan worden indien iemand op uw terrein lichamelijke of materiële schade ondervindt. Met mogelijk grote financiële nadelige gevolgen voor u !

Voorkomen..!?
Kies daarom voor een abonnement bij ADJ Milieutechniek! Beperkt het risico voor uzelf tot een minimum..! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u beschikbaar tijdens de winter. ADJ Milieutechniek heeft altijd voldoende zout en materieel tot haar beschikking om te allen tijde een adequate dienstverlening te verzorgen. Tevens beschikken wij over actuele lokale weersinformatie middels een overeenkomst met een weerbedrijf.

Nieuwsgierig geworden…?? 
Bent u overtuigd van onze dienstverlening en wilt u zekerheid tijdens de vorstperiode, na inventarisatie van uw wensen wordt een strooicontract opgesteld. Dat geldt voor 1 winterperiode. U kunt uit 3 keuzes kiezen. Preventief strooien, curatief strooien en sneeuwborstelen of sneeuwschuiven. Maar……ADJ Milieutechniek voert enkel de gladheidbestrijding uit op uw terrein.. U blijft altijd de eindverantwoordelijke!

Indien u meer wilt weten, bel dan gerust met onze commerciële verkoopafdeling 0183-505964. Wij geven u graag in een persoonlijk gesprek tekst en uitleg, waar wij voor staan en wat voor service u van ons kunt verwachten.

Een greep uit ons leveranciersregister


Fides Expertise BV heeft ervaring in het uitvoeren van vooropnames, het monitoren van trillingen...