inloggen  |  aanmelden

Emissievrij en geluidsarm werken met Versalift autohoogwerkers

Gepubliceerd op: 30 September 2016

Versalift biedt al meerdere jaren de mogelijkheid om haar autohoogwerkers uit te rusten met een elektrische aandrijving voorzien van Lithium accupakket. Deze combinatie is uitermate geluidsarm, het geen het nachtelijk werken in steden vergemakkelijkt. 

Daarnaast is elektrisch werken natuurlijk emissievrij, waarmee u inspeelt op de leveranciers beoordeling van uw klanten op het gebied van MVO en het scheelt u zelf behoorlijk in de kosten. Immers, een dieselmotor die stationair draait verbruikt diesel, een elektromotor verbruikt alleen stroom als hij wordt belast. Daarnaast zou u het accupakket groen en gratis op kunnen laden als u het dak van uw pand van zonnepanelen voorziet. 

Op één volle acculading kan de Versalift 80 keer worden afgestempeld en naar maximale  werkhoogte worden gebracht.
 
HDW, Benelux importeur van Versalift autohoogwerkers, neemt deel aan de Dag van de Openbare Ruimte in de jaarbeurs te Utrecht. U kunt daar de Versalift, model ETM-36-135-F zien en testen. Deze hoogwerker is gemonteerd op een Mercedes Sprinter met GVW 5,3ton . De machine is onder andere voorzien van een ladder, lantaarnpalen steun, as-blokkering, elektrische hoogwerker aandrijving, grote kastopbouw met afstandsbediening (voor de 4 roldeuren) en een rijdoptie. Met deze rijdoptie kan er met één man in de werkbak van paal naar paal worden gereden zonder dat de hoogwerker terug hoeft naar de transportpositie.
 
Voor meer info:
www.hdwnl.com

Een greep uit ons leveranciersregister


MIDLAND is een dynamisch en onafhankelijk bouwkundig inspectie- en expertisebureau op het gebied van ...

Struyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in publieke bestrating. In beton en...

Binnen en buiten Europa hebben wij reeds honderden parken mogen voorzien van kleur...