inloggen  |  aanmelden

Eindhoven en Helmond kandidaat voor organisatie European ITS Congress

Gepubliceerd op: 30 Augustus 2016

Eindhoven en Helmond zijn samen de Nederlandse kandidaat voor het organiseren van het European ITS Congress in 2019. Amsterdam en Rotterdam die het congres ook graag wilden organiseren, hebben het nakijken. Maandag kregen Eindhoven en Helmond te horen dat zij steun krijgen van het ministerie van Infrastructuur en Milieu en het bedrijfsleven voor de kandidatuur.

Als het evenement plaatsvindt in Zuidoost-Brabant, gaat Eindhoven het congresgedeelte organiseren. In Helmond vinden de bijbehorende demonstraties van nieuwe technieken plaats op en rond de Automotive Campus. Uiterlijk april moet bekend zijn of het Europese congres voor slimme mobiliteit ook in Zuidoost-Brabant wordt gehouden. Er zijn ook andere Europese steden in de race.
 
Op het European ITS Congress komen jaarlijks zo'n 2500 mensen samen. Onder hen zijn politici, bestuurders, onderzoekers en ondernemers uit heel Europa. Zij bespreken de laatste technieken en ontwikkelingen op het gebied van zogeheten 'intelligente transportsystemen' (ITS).
 
Bron: ed.nl

Een greep uit ons leveranciersregister


Tensar is een wereldleider in de ontwikkeling, fabricage en levering...

Roelofs is een modern familiebedrijf met een ruim 59-jarige staat van dienst in...

​Duport Lubricare B.V. is de Nederlandse importeur van PANOLIN smeermiddelen en Cardev oliefiltratie producten ...