inloggen  |  aanmelden

Een nieuwe leiding binnen één dag. Kan het mooier?

Gepubliceerd op: 16 April 2015

Worden de risico’s voor uw leiding te groot, en wilt u met een minimale overlast uw leiding renoveren? Dan kan Flua dat voor u verzorgen! Flua is dé specialist op het gebied van renoveren van riool- en leidingstelsels. Of het nu gaat over vrijverval leidingen, drukleidingen of putten, Flua kan het allemaal. Ook voor gemetselde riolen en afwijkende objecten in uw riool- of leidingstelsel bent u bij de mensen van Flua aan het juiste adres.

Bij het renoveren van leidingen kiest u voor kwaliteit. Wij kunnen u die kwaliteit bieden doordat we met de meest moderne middelen werken, en omdat we over goed opgeleide en ervaren medewerkers beschikken. Daarnaast bent u natuurlijk gebaat bij een snelle en probleemloze uitvoering. U wilt immers zo weinig mogelijk oponthoud op uw bedrijfslocatie en in de openbare ruimte. Wij zorgen, door een gedegen voorbereiding, voor een adequate uitvoering binnen de gestelde tijd en budget. Uiteraard met behoud van de kwaliteit die sleufloos renoveren biedt! Een kwaliteit die onovertroffen is, en gelijk staat aan nieuw werk.
 
Wie zijn wij?
Flua leidingrenovatie voert specialistische werkzaamheden uit op het gebied van renovatie en reparatie van leidingen. Flua heeft meer dan 30 jaar ervaring in het renoveren en repareren van leidingsystemen.
 
Meer weten?
Wilt u ook gebruik maken van onze ervaring en deskundigheid? Dan vragen wij u contact op te nemen met onze adviseurs. Zij staan u graag te woord en kunnen u uitgebreid informeren over onze werkwijze en onze maatwerkoplossingen.
Voor ons is er geen project zoals uw project!
 
Website: www.flua.nl      -    Telefoon: 0546-678989     -     Email: info@flua.nl

Een greep uit ons leveranciersregister


De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechniek...

​Duport Lubricare B.V. is de Nederlandse importeur van PANOLIN smeermiddelen en Cardev oliefiltratie producten ...

ABOS b.v. is een gespecialiseerde organisatie, die in de afgelopen jaren zeer veel know-how en expertise...