inloggen  |  aanmelden

Eekels Pompen en ADJ Milieutechniek gaan samenwerken bij vloeistofgerelateerde calamiteiten

Gepubliceerd op: 20 Juni 2013

ADJ Milieutechniek en Eekels | partner in pumps zijn een samenwerking aangegaan voor het gezamenlijk oplossen van vloeistofgerelateerde calamiteiten. 

ADJ Milieutechniek en Eekels vullen elkaar perfect aan op basis van jarenlange gecombineerde ervaring met alle facetten van de bestrijding van vloeistofoverlast en hun complementaire materieel. Het gezamenlijke werkterrein bestrijkt zowel de civiele omgeving als de industrie en (haven)terminals. 

Door samen te werken kan door ADJ Milieutechniek een snelle en adequate response bij calamiteiten worden gegeven met bijvoorbeeld vacuümwagens, waarna Eekels met mobiele pompen en slangensets een oplossing voorziet die wat langer kan standhouden totdat de oorzaak van de vloeistofoverlast is weggenomen. Voorbeelden van calamiteiten waarin de gecombineerde inzet voordelen brengt zijn het overlopen van het rioolstelsel of spills in de industrie. Of bij wateroverlast waarbij geen nabijgelegen waterafvoer voorhanden is en snel een leiding moet worden aangelegd. Ook calamiteiten met procesvloeistoffen, oliën, brandstoffen en vervuild bluswater behoren tot ons gezamenlijke werkterrein.

Nadere informatie 

Bent u geïnteresseerd over wat deze samenwerking voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of met Eekels | partner in pumps


Een greep uit ons leveranciersregisterMIDLAND is een dynamisch en onafhankelijk bouwkundig inspectie- en expertisebureau op het gebied van ...

De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechniek...