inloggen  |  aanmelden

Ecobouw: nieuw kennisevenement voor duurzaam bouwen

Gepubliceerd op: 19 December 2012

Op 17, 18 en 19 september 2013 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht een nieuw kennis- en beursevenement plaats onder de naam Ecobouw. Ecobouw richt zich op integraal, duurzaam bouwen en is gratis toegankelijk.

 

Ecobouw beoogt een totaalbeeld te geven van oplossingen op het gebied van duurzaam bouwen. Het gaat hierbij om zowel bouwkundige als bouwtechnische en installatietechnische oplossingen. Renovatie, herbestemming en onderhoud zullen de komende jaren een steeds belangrijkere rol spelen in de bouw, nu nieuwbouw zwaar onder druk staat en de leegstand groeit. Hierbij kunnen duurzame oplossingen meerwaarde geven aan bestaand vastgoed waardoor gebouwen beter in de markt komen te liggen. Ecobouw speelt hier op in door een breed beeld te geven van de mogelijkheden die er vandaag de dag op dit gebied zijn. De integrale aanpak staat daarbij centraal.

 

Het evenement is bedoeld voor architecten, aannemers, woningcorporaties, projectontwikkelaars en eindgebruikers. Ecobouw vindt plaats tijdens de Dutch Green Building Week, die dit jaar voor de derde keer wordt gehouden. Er worden meer dan 10.000 bezoekers verwacht.

 

Bron: vastgoedmarkt.nl


Een greep uit ons leveranciersregister


TBS SOEST bv levert producten voor weg- en waterbouw. Wij produceren afwateringsproducten...

MIDLAND is een dynamisch en onafhankelijk bouwkundig inspectie- en expertisebureau op het gebied van ...