inloggen  |  aanmelden

Direct inzicht in al uw acties in de openbare ruimte? DMi zorgt ervoor!

Gepubliceerd op: 15 Februari 2016

Via onze webapplicatie die toegespitst is op uw strooiacties, maai-, kolk- en veeg-werkzaamheden is direct zichtbaar welke wagens actief zijn of zijn geweest en welke activiteiten dezen hebben uitgevoerd. Daarnaast kunt u snel en precies de juiste machines inzetten doordat u zicht heeft op de werkelijke kwaliteit van de openbare ruimte met andere woorden geen periodieke maar inzet naar aanleiding van beeldkwaliteit. 

Uw metingen zijn direct na schouwing zichtbaar in de applicatie. Met behulp van duidelijke rapportages kunt u snel zien wat de behaalde prestaties zijn, waar verbetering in uitvoer mogelijk is of waar men over- dan wel onder-beheert.
 
Middels ‘Winter Report’ is live te zien op welke wegen, welke hoeveelheden en breedten zijn gestrooid. Winter Report rapporteert de hoeveelheid zout, de strooimachines, de gereden afstanden en de locaties.   
 
Met ‘Infra en Green’ ziet u direct welke delen van uw areaal zijn geveegd of gemaaid en de aantallen kolken die zijn gereinigd. Daarnaast wordt hierin ook de CROW metingen van de openbare ruimte gepresenteerd. In de webapplicatie is alles in overzichtelijke rapportages realtime te bekijken.
 
Kortom: geen aannames meer, maar feitelijke informatie waarmee de opdrachtnemer verantwoording aflegt naar de opdrachtgever. Dit alles zorgt voor een strakke controle, efficiënte planning en daarmee aanzienlijke kostenbesparingen.
 
Geïnteresseerd in een demonstratie? Neem contact met ons op via: www.dmi-report.nl of stuur een mail naar info@dmi-report.com

 

Een greep uit ons leveranciersregister


MIDLAND is een dynamisch en onafhankelijk bouwkundig inspectie- en expertisebureau op het gebied van ...

ABOS b.v. is een gespecialiseerde organisatie, die in de afgelopen jaren zeer veel know-how en expertise...

Den Ouden Groep is een internationaal en servicegericht familiebedrijf met ca. 200 medewerkers...