inloggen  |  aanmelden

Digitaal is alles net wat gemakkelijker

Gepubliceerd op: 25 Februari 2014

Geen papieren offertes meer registreren. Geen orderbevestigingen meer met de hand verwerken. En ook het handmatig boeken van facturen is verleden tijd. Een brede groep relaties van Struyk Verwo Infra ontvangt deze documenten tegenwoordig digitaal. Dat scheelt tijd, geld en is goed voor het milieu! 

Veel relaties geven aan offertes en orderbevestigingen digitaal te willen ontvangen. Naast PDF worden deze documenten in de bestandsextensie CSV aangeboden. Veel calculatiesoftware kan dit bestandtype moeiteloos inlezen. Bij offertes gaat dit zelfs per bestekpost.

Integratie van systemen
Digitaal factureren middels PDF gebeurt al geruime tijd. Tegenwoordig biedt Struyk Verwo Infra ook elektronische facturatie via XML aan op basis van de 'S@les in de Bouw' standaard. Een aantal relaties past dit al toe. Papieren facturen hoeven niet meer geboekt te worden, doordat het systeem de XML-facturen automatisch verwerkt. Dit scheelt een hoop tijd en vermindert de kans op fouten. Daarnaast wordt geen papier verbruikt. Postvervoer is dus onnodig.
 
Lees meer over nieuwe ontwikkelingen

Een greep uit ons leveranciersregister


Roelofs is een modern familiebedrijf met een ruim 59-jarige staat van dienst in...

Fides Expertise BV heeft ervaring in het uitvoeren van vooropnames, het monitoren van trillingen...

TBS SOEST bv levert producten voor weg- en waterbouw. Wij produceren afwateringsproducten...