inloggen  |  aanmelden

Vernieuwd Handboek Boomgroeiplaatsen

Gepubliceerd op: 22 Juni 2018

BSI Bomenservice heeft een aantal technische ontwerpen en eigenschappen in de nieuwe versie Handboek Boomgroeiplaatsen aangepast. De nieuwe pdf is gratis en direct te downloaden op onze website, klik hier
 

Het handboek is bedoeld als informatief naslagwerk voor eenieder die te maken krijgt met bomen en hun leefomgeving. Het geeft een overzicht van alles wat er op het gebied van groeiplaatsen verkrijgbaar is. Betrokken partijen kunnen op basis van deze informatie hun keuze voor een bepaalde groeiplaats onderbouwen. Aangezien ieder project uniek is, vergt de informatie altijd maatwerk.

Meerwaarde van goede boomgroeiplaatsen
De verstedelijkte samenleving zorgt ervoor dat een goede boomgroeiplaats steeds belangrijker wordt. Niet alleen zorgen bomen voor zuurstof en zuiveren ze de lucht van fijnstof en CO2, maar ook zorgen ze voor de waterhuishouding in de bodem.  Met het Handboek Boomgroeiplaatsen wil BSI Bomenservice een inkijk geven in de diverse mogelijkheden voor boomgroeiplaatsen die de “Symbiose tussen Natuur en Techniek” aangaan. Door het gebruik van de juiste producten en de wijze van verwerking worden de optimale omstandigheden voor de bomen gecreëerd.

Wilt u dit handboek liever hard-copy ontvangen? Neem dan contact op met algemeen@bsi-bomenservice.nl.

https://www.bsi-bomenservice.nl/nieuws/update-handboek-3/

Een greep uit ons leveranciersregister


Fides Expertise BV heeft ervaring in het uitvoeren van vooropnames, het monitoren van trillingen...


Tensar is een wereldleider in de ontwikkeling, fabricage en levering...