inloggen  |  aanmelden

Den Haag bezint zich op vernieuwing openbare ruimtes met speciaal programma.

Gepubliceerd op: 29 Juni 2017

Wethouder Buitenruimte van gemeente Den Haag Boudewijn Revis opende vorige week de tentoontstelling ‘Ontmoeten’ in de Pulchri Studio. Kunstenaars, ruimtelijke professionals, sociaal veranderkundigen en middelbare scholieren schetsen op de tentoonstelling hun visie over ontmoetingen in de openbare ruimte van morgen.

De tentoonstelling is onderdeel van het programma ‘De openbare ruimte als ontmoetingsmotor’. Met behulp van dit programma bereidt de gemeente Den Haag zich in samenwerking met andere partijen voor op noodzakelijke herinrichtingen van de openbare ruimte.
 
Artistiek antwoord
Deelnemers aan de tentoonstelling ‘Ontmoeten’ geven via hun werken een artistiek antwoord op de onderzoeksvraag die bij de expositie hoort: ‘Als we toch de Nederlandse ruimte aan het verbouwen zijn, hoe zou de openbare ruimte van morgen meer een plek van ontmoeten kunnen worden? Welke interventies zijn mogelijk om het samenleven in stad en land te ondersteunen?’
 
Bezichtigen
De werken van alle deelnemers aan de tentoonstelling zijn nog tot en met 9 juli te bezichtigen in de bovenzalen van de Pulchri Studio in Den Haag. De expositie is mede mogelijk gemaakt door financiële steun van het ministerie Infrastructuur en Milieu en het BPD Cultuurfonds.
 
Bron en foto: Pulchri.

Een greep uit ons leveranciersregisterPAO helpt hogeropgeleiden bij het verbreden en verdiepen van hun kennis door het aanbieden van...

​Duport Lubricare B.V. is de Nederlandse importeur van PANOLIN smeermiddelen en Cardev oliefiltratie producten ...