inloggen  |  aanmelden

Demodag Sportvelden, zowel voor natuur- als kunstgras

Gepubliceerd op: 4 April 2012

Op donderdag 24 mei vindt op Sportpark Middenmeer-Voorland in Amsterdam de Demodag Sportvelden plaats. Tijdens de Demodag staan aanleg, onderhoud en beheer van natuur- en kunstgrasvelden centraal.

 

De Demodag Sportvelden wordt georganiseerd door de vakbladen Fieldmanager, Greenkeeper en Groundsman. Het is de opvolger van de Kunstgrasdemodagen die zij de afgelopen jaren hielden. In de nieuwe vorm is de Demodag veel breder getrokken. Naast kunstgras, komen nu ook velden van natuurgras aan bod en de verschillende doeleinden waarvoor de velden gebruikt worden. Diverse leveranciers van onderhoudsmaterieel en gespecialiseerde aannemers geven demonstraties over de aanleg en het onderhoud van sportvelden. Ook de KNVB is er vertegenwoordigd. Op de site van de KNVB zijn voorafgaand aan de Demodag brochures te downloaden over het onderhoud van grassportvelden en kunstgrasvelden.

 

Deelname aan de Demodag Sportvelden is gratis, mits deelnemers zich tijdig hebben aangemeld. Dat laatste kan op de website www.demodagsportvelden.nl. Hier is ook aanvullende informatie te vinden over de Demodag. 


Een greep uit ons leveranciersregister


De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechniek...