inloggen  |  aanmelden

De veerkracht was groot, het ManEngenius team constant

Gepubliceerd op: 19 Februari 2015

In het kader van klanttevredenheid heeft ManEngenius in 2014 besloten Past Performance metingen uit te voeren op alle projecten om zodoende de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren en aan te passen aan de wensen en eisen van de opdrachtgevers. Met succes want de doelstellingen van 2014 zijn ruimschoots behaald. Een van de succesverhalen is de Past Performance meting van het project ‘Masterplan N201+’. 

In 2004 vroeg de Provincie Noord-Holland aan, toen nog, MAN consultants, om ondersteuning bij de financiële beheersbaarheid van het grote project 'Masterplan N201+'. Evert de Haan, Programma Controller op dit project, was er als opdrachtgever bij vanaf het eerste uur. "Samen hebben we een prachtig project tot een goed einde gebracht: een gigantisch project, binnen budget en behoorlijk binnen de tijd. ManEngenius heeft een team geleverd dat onafgebroken, met uitstekende expertise en veel ervaring aan het werk is geweest. Wij zijn bijzonder tevreden."

Het begon tien jaar geleden: het grote project 'Masterplan N201+' gaat van start. Met onder andere de deelprojecten 'Aansluitingen N201 op Rijksweg A4', 'Kruisweg 2x3 rijbanen', 'Omleiding Amstelhoek', 'Omleiding Aalsmeer-Uithoorn' en 'Aansluitingen Fokkerweg op Rijksweg A9' met daarin een aantal complexe kunstwerken als de Waterwolftunnel en het Aquaduct in de Amstel is het een enorm groot werk met een geschatte looptijd van 10 jaar en een budget van 650 miljoen euro. Een werk dat bovendien wordt gekenmerkt door een uitdagende dynamiek - met Schiphol in de buurt, vele wegaansluitingen en heel veel verkeersbewegingen per dag. Kortom: een project dat vraagt om professionele projectbeheersing en een perfect georganiseerd financieel beheerplan, met als kernbegrippen 'doelmatige bestedingen' en 'afhandeling volgens de scherpe provinciale regels'.
"Vanuit het kantoor van ManEngenius was de ondersteuning altijd perfect op orde. Er werd meegedacht en geadviseerd over de inzet van het ManEngenius team en continu kwaliteit geleverd. Dit met een uitstekende afweging van menselijke en zakelijke belangen. De veerkracht was groot, het ManEngenius team constant."

In de Past Performance metingen worden wij beoordeeld op onder andere communicatie, planning, resultaat/eindproduct, risicobeheersing, snelheid, prijs en kwaliteit. Daarnaast wordt ook de contactpersoon bij ManEngenius door de opdrachtgever beoordeeld op communicatie, het nakomen van afspraken, voldoende contactmomenten en het bieden van voldoende ondersteuning. Tot slot vragen wij de klant of de oplossing die wij hebben geboden juist is en of hij ManEngenius zou aanbevelen bij anderen.

Een greep uit ons leveranciersregister


Roelofs is een modern familiebedrijf met een ruim 59-jarige staat van dienst in...

PAO helpt hogeropgeleiden bij het verbreden en verdiepen van hun kennis door het aanbieden van...