inloggen  |  aanmelden

De Twentse overheden van start met Twentse School

Gepubliceerd op: 25 Juni 2014

In Twente is de Twentse School van start gegaan. De Twentse School is een samenwerking tussen de 14 Twentse gemeenten, Regio Twente, Veiligheidsregio Twente, het Gemeentelijk Belastingkantoor Twente en het Waterschap Vechtstromen. Medewerkers van deze overheden kunnen gezamenlijk opleidingen en trainingen volgen bij de Twentse School.
 

Door opleidingen en trainingen gezamenlijk te organiseren en gezamenlijk te volgen, kunnen de overheden van en met elkaar leren, is de achterliggende gedachte. De Twentse School start in juni met de trainingen 'Profileer jezelf met de sociale media', 'Schakelen: van probleem naar uitdaging' en 'Arbeidsmediation'. De komende periode wordt het cursusaanbod verder ontwikkeld.
 
De Twentse School is onderdeel van 'Werken voor de Twentse Overheid'. Door samen te werken binnen 'Werken voor de Twentse Overheid' krijgen gemeenten en de partners Waterschap Vechtstromen, Veiligheidsregio Twente, Regio Twente en het Gemeentelijk Belastingkantoor Twente meer ruimte en mogelijkheden voor toekomstgericht personeelsbeleid, loopbaanmobiliteit en ontwikkeling. Naast de Twentse School is er binnen 'Werken voor de Twentse Overheid' ook al een interne vacaturemarkt.
 

Een greep uit ons leveranciersregister


Den Ouden Groep is een internationaal en servicegericht familiebedrijf met ca. 200 medewerkers...


MIDLAND is een dynamisch en onafhankelijk bouwkundig inspectie- en expertisebureau op het gebied van ...