inloggen  |  aanmelden

De ongekende mogelijkheden van beton

Gepubliceerd op: 6 Juni 2014

Beton is een zeer sterk materiaal, solide, kent een lange levensduur en is vrijwel onderhoudsvrij. De associatie met beton is vaak ‘saai’ en ‘grijs’. Maar integendeel; beton kent juist talrijke toepassingsmogelijkheden. Van rechthoekig of kubus, tot fraaie organische vormen.

Ook qua afwerking is beton veelzijdig! Verschillende oppervlaktenafwerkingen en kleuren zorgen ervoor dat  het ‘saaie grijs’’ tot het verleden behoort. De elementen in kleur zijn door en door gekleurd, in geval van schade is de kleur hetzelfde.
Stedon levert voornamelijk non-standaard prefab elementen naar de wens van de opdrachtgever. Elementen kunnen dienen als zitgelegenheid, maar kunnen ook worden ingezet als plantenbak. Tevens kan een combinatie van materialen worden toegepast in één product, bijvoorbeeld beton in combinatie met diverse houtsoorten, RVS, metaal in verzinkte of in gepoedercoat uitvoering.
 
De kunst van skate
Skate is één van de populairste extreme sporten van Nederland. Met inliners, skateboard of BMX worden de gekste caperiolen uitgehaald. Elk skate element heeft verschillende mogelijkheden waardoor u voor elk niveau, beginner tot ervaren skater, een uitdagend parcours kan ontwerpen. Skateparken vervaardigt van beton zijn het meest geluidsarme, vandalisme bestendige en onderhoudsarm van alle beschikbare materialen. Stedon creëert op basis van uw individuele behoeften een skatepark.
 
Neem voor meer informatie contact op met:
Stedon – Stedelijke Producten
Orionweg 26
8936 AH  Leeuwarden
T 058-2880700
www.stedon.nl

  
 

Een greep uit ons leveranciersregister


PAO helpt hogeropgeleiden bij het verbreden en verdiepen van hun kennis door het aanbieden van...

Fides Expertise BV heeft ervaring in het uitvoeren van vooropnames, het monitoren van trillingen...

ABOS b.v. is een gespecialiseerde organisatie, die in de afgelopen jaren zeer veel know-how en expertise...