inloggen  |  aanmelden

De Jongh Pipesystems B.V. Specialist in PE-HD kunststof leidingsystemen

Gepubliceerd op: 15 Februari 2016

Wij bieden u advies en leveren een breed assortiment PE-HD kunststofleidingsystemen voor o.a. gas, water, persriolering en industriële leidingen. Daarnaast hebben wij een uitgebreid gereedschappen programma om een optimale en spanningsvrije elektrolas- of spiegellasverbinding te realiseren.

Inmiddels heeft De Jongh Pipesystems B.V. zich sterk gespecialiseerd in PE-HD leidingsystemen geschikt voor renovatie/saneringswerken. Bij renovatie/saneringswerken worden er mogelijk PE-HD leidingen in oude stalen/gietijzeren leidingen getrokken. Een veel voorkomende vraag bij deze werkzaamheden is dan ook: hoe maak ik op deze leiding een aftak- of huisaansluiting?

De oplossing is............

Window-Cutter
De Window-Cutter is een zaagmachine speciaal ontworpen voor het zagen van stalen, grijs gietijzeren- en nodulair gietijzeren leidingen. Deze zaagmachine wordt hoofzakelijk ingezet voor leidingen welke door bijvoorbeeld slip lining of Close-fit lining gesaneerd zijn.

Indien er aftakkingen of T-stukken in/op de nieuw ingebrachte leiding aangebracht dienen te worden mag de nieuw ingebrachte leiding niet beschadigd worden. De Window-Cutter maakt het mogelijk om de zaagdiepte zodanig in te stellen dat beschadiging aan de nieuw ingebrachte leiding voorkomen wordt. De uitvoering van deze werkzaamheden vereist de nodige know-how en zal voor u door het team van De Jongh Pipesystems verzorgd worden.Het vertrouwde adres voor een gas- en waterdicht leidingnet

Postbus 11 - 4670 AA Dinteloord
Sluisweg 2 - 4794 SW Heijningen
Telefoon 0031 (0) 167 521739
Telefax 0031 (0) 167 521837
info@dejonghpipesystems.nl
www.dejonghpipesystems.nl
 

Een greep uit ons leveranciersregister


Binnen en buiten Europa hebben wij reeds honderden parken mogen voorzien van kleur...

De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechniek...

TBS SOEST bv levert producten voor weg- en waterbouw. Wij produceren afwateringsproducten...