inloggen  |  aanmelden

De Jongh Pipesystems B.V. Specialist in PE-HD kunststof leidingsystemen

Gepubliceerd op: 15 Februari 2016

Wij bieden u advies en leveren een breed assortiment PE-HD kunststofleidingsystemen voor o.a. gas, water, persriolering en industriële leidingen. Daarnaast hebben wij een uitgebreid gereedschappen programma om een optimale en spanningsvrije elektrolas- of spiegellasverbinding te realiseren.

Inmiddels heeft De Jongh Pipesystems B.V. zich sterk gespecialiseerd in PE-HD leidingsystemen geschikt voor renovatie/saneringswerken. Bij renovatie/saneringswerken worden er mogelijk PE-HD leidingen in oude stalen/gietijzeren leidingen getrokken. Een veel voorkomende vraag bij deze werkzaamheden is dan ook: hoe maak ik op deze leiding een aftak- of huisaansluiting?

De oplossing is............

Window-Cutter
De Window-Cutter is een zaagmachine speciaal ontworpen voor het zagen van stalen, grijs gietijzeren- en nodulair gietijzeren leidingen. Deze zaagmachine wordt hoofzakelijk ingezet voor leidingen welke door bijvoorbeeld slip lining of Close-fit lining gesaneerd zijn.

Indien er aftakkingen of T-stukken in/op de nieuw ingebrachte leiding aangebracht dienen te worden mag de nieuw ingebrachte leiding niet beschadigd worden. De Window-Cutter maakt het mogelijk om de zaagdiepte zodanig in te stellen dat beschadiging aan de nieuw ingebrachte leiding voorkomen wordt. De uitvoering van deze werkzaamheden vereist de nodige know-how en zal voor u door het team van De Jongh Pipesystems verzorgd worden.Het vertrouwde adres voor een gas- en waterdicht leidingnet

Postbus 11 - 4670 AA Dinteloord
Sluisweg 2 - 4794 SW Heijningen
Telefoon 0031 (0) 167 521739
Telefax 0031 (0) 167 521837
info@dejonghpipesystems.nl
www.dejonghpipesystems.nl
 

Een greep uit ons leveranciersregister


Tensar is een wereldleider in de ontwikkeling, fabricage en levering...

Den Ouden Groep is een internationaal en servicegericht familiebedrijf met ca. 200 medewerkers...

ABOS b.v. is een gespecialiseerde organisatie, die in de afgelopen jaren zeer veel know-how en expertise...