inloggen  |  aanmelden

De Beijer Bouwgrondstoffen organiseert themadag “Wat nu als het regent?”

Gepubliceerd op: 22 April 2014

Water in Nederland; het is voor velen een bron van plezier maar voor sommigen betekent het een bron van overlast. Ondergelopen weilanden, zachte onveilige bermen, metersgrote plassen op parkeerplaatsen en overstromende putten; het zijn verschijnselen die steeds vaker voorkomen. 

Hoe kunnen we daar nu op een goede manier mee om gaan? De Beijer Bouwgrondstoffen uit het Gelderse Kekerdom organiseert op donderdag 15 mei 2014 een themadag voor bestekschrijvers en beslissers welke geheel in het teken van ‘water’ staat.

Key note spreker deze dag is Ronald Wentink van ingenieursbureau Tauw. Als senior adviseur watermanagement informeert hij vanuit zijn expertise de deelnemers aan deze dag over regenwaterafvoer en hoe we daar gezamenlijk op een slimme manier mee om kunnen gaan. Toehoorders kunnen tijdens de open dag volop met watergerelateerde vragen bij hem terecht.
 
De themadag van De Beijer Bouwgrondstoffen wordt georganiseerd in samenwerking met een aantal strategische partners die ook een aantal demonstraties zullen verzorgen. Zo laat Klostermann met zijn waterzuiverende bestrating zien wat de rol van een juiste ondergrond kan betekenen voor een juiste waterafvoer. Van de Bijl & Heierman b.v. verzorgt een presentatie op het gebied van bermverhardingen / groenvoorziening en GKB Groep gaat in op cultuurtechnische problematiek.
 
Een rondleiding met een people-mover langs de oude steenfabriek van De Beijer Bouwgrondstoffen maakt onderdeel uit van het programma. De open dag is opgedeeld in twee dagdelen, met een apart ochtend- en middagprogramma. Beide programmadelen worden afgesloten met een gelegenheid tot netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Deelname is kosteloos. Geïnteresseerden dienen zich vooraf aan te melden via themadag@debeijerbv.com o.v.v. open dag 15 mei. 
 

Een greep uit ons leveranciersregister


De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechniek...

MIDLAND is een dynamisch en onafhankelijk bouwkundig inspectie- en expertisebureau op het gebied van ...

TBS SOEST bv levert producten voor weg- en waterbouw. Wij produceren afwateringsproducten...