inloggen  |  aanmelden

Custom Made afdekkingen voor lijnafwatering

Gepubliceerd op: 24 Juni 2013

Lijnafwatering is dé core business van ACO wereldwijd. Meer dan een halve eeuw zijn wij koploper op dit specifieke gebied van afwateringstechniek. Ondanks de schijnbare eenvoud van het product blijft innovatie onze grootste kracht. De laatste tien jaar heeft de toepassing van sleufgoten en speciale design roosters een hoge vlucht genomen. Waar traditionele roostergoten niet altijd aansluiten bij de beoogde uitstraling van een project, zorgen sleuf- en custom made goten juist voor een duidelijk signatuur. De praktische must van afwatering verandert daarmee in Urban Design en draagt bij aan de eigen identiteit van een project.

Accent in de bestrating
Een voorbeeld van een custom made project is de RVS afdekking van een vuil-/zandvanger met daarin het wapen van sleutelstad Leiden. Meestal wordt geprobeerd om de afdekking van de vuilvanger zo onopvallend mogelijk te maken maar in dit geval is de afdekking juist gebruikt als accent.

Uw idee is de basis voor ons werk!
Om tot een dergelijk resultaat te komen werken wij nauw samen met gemeente en architect. U kunt zelf een ontwerp maken, maar wij doen dit ook graag voor u. U komt met uw idee en wij laten zien wat er mogelijk is. Hiervoor werken wij altijd een aantal ontwerpen uit, zodat u kunt kiezen! Aan alles wordt gedacht, tot in het kleinste detail. Omdat wij beschikken over een goede materiaalkennis en weten wat technisch wel en niet kan, komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. In tegendeel! Door een complete begeleiding van uw project, van begin tot eind, bent u zeker van het eindresultaat! Wij leveren u een “maatpak” van alleen de beste kwaliteit. Daar staan wij voor!


Een greep uit ons leveranciersregister


MIDLAND is een dynamisch en onafhankelijk bouwkundig inspectie- en expertisebureau op het gebied van ...

Den Ouden Groep is een internationaal en servicegericht familiebedrijf met ca. 200 medewerkers...

Binnen en buiten Europa hebben wij reeds honderden parken mogen voorzien van kleur...