inloggen  |  aanmelden

Custers Taurus 230-12ML knikarmhoogwerker | licht en stabiel

Gepubliceerd op: 24 Juni 2013

De nieuwe Custers T230-ML is de lichte uitvoering van de T230-12. Dit vernieuwde concept resulteert in een stijve & stabiele knikarmhoogwerker met een relatief laag gewicht van het totale voertuig. 

Compleet met kast weegt deze hoogwerker nog geen 3100 Kg ! (rijklaar). De maximale werkhoogte is 12 meter, maximale horizontale vlucht 7 meter met 230 kg in de korf. 

Doordat men kan werken zonder af te stempelen, kan er veel tijdswinst gemaakt worden. Bovendien zorgt de kastopbouw met praktische rolluiken voor efficiënte opbergmogelijkheden van materiaal. 

De Custers hoogwerkers zijn bij uitstek geschikt voor werk aan bovengrondse infra- werken zoals straat verlichting en verkeersinstallaties. Ook in het groenonderhoud wordt veelvuldig gekozen voor (maatwerk) oplossingen van Custers.

Wilt u meer informatie neem dan contact op met Dhr. Remco ter Horst Tel. 0478-553000  of neem een kijkje op onze website: www.custers.nl


Een greep uit ons leveranciersregisterRoelofs is een modern familiebedrijf met een ruim 59-jarige staat van dienst in...

Struyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in publieke bestrating. In beton en...