inloggen  |  aanmelden

CROW en NKL willen krachten bundelen

Gepubliceerd op: 17 Oktober 2016

CROW en het Nederlands Kennisloket Laadinfrastructuur (NKL) hebben een intentieverklaring getekend waarin de samenwerking tussen CROW en NKL centraal staat. Gemeenschappelijk doel is krachten te bundelen en voortaan samen informatie en kennis over publieke oplaadpunten voor decentrale overheden te ontsluiten.

 

Vanaf 2016 wordt beschikbare kennis op het gebied van publiek laden van elektrisch vervoer van CROW en NKL afgestemd en gebundeld. Met deze afstemming wordt de kwaliteit van de informatie gewaarborgd. Dit gebeurt in eerste instantie via de eigen portalen van CROW en NKL. NKL heeft de intentie om het Kennisloket de komende jaren verder te ontwikkelen en het beheer ervan per 1 januari 2018 bij CROW onder te brengen. Hierdoor ontstaat straks een kwalitatief hoogstaand en breed gedragen kennisportaal waarop alle actuele informatie over publieke laadinfrastructuur te vinden is. 
 
CROW en NKL actualiseren in november 2016 samen de huidige publicatie van CROW over oplaadpunten in de openbare ruimte. De actuele informatie wordt vervolgens digitaal zowel via NKL (Kennisloket Gemeenten) als via CROW (Online Kennismodules Parkeren en Wegontwerp binnen de bebouwde kom) beschikbaar gesteld. Oude publicaties van CROW worden niet opnieuw uitgegeven.

Een greep uit ons leveranciersregister


Binnen en buiten Europa hebben wij reeds honderden parken mogen voorzien van kleur...

PAO helpt hogeropgeleiden bij het verbreden en verdiepen van hun kennis door het aanbieden van...

Den Ouden Groep is een internationaal en servicegericht familiebedrijf met ca. 200 medewerkers...