inloggen  |  aanmelden

BTL geaccrediteerd door KNLTB

Gepubliceerd op: 21 November 2011

BTL heeft dankzij haar jarenlange ervaring een uitstekende reputatie op het gebied van natuurgras voetbalvelden. Mede hierdoor is BTL dan ook officieel geaccrediteerd door de KNVB en staat  ook op de ISA sportvloerenlijst. Sinds kort is BTL ook door de KNLTB geaccrediteerd om tennisbanen van zandkunstgras met rood infill (rood keramisch zand) aan te leggen: de Classic Court RS.

Het product Classic Court RS onderscheidt zich van andere constructies met rood zand door de hogere vezelhoogte. Deze variant heeft een vezellengte van 16 mm. t.o.v. de veelvoorkomende 12 mm. De voordelen van deze hogere vezelhoogte zijn divers. Het meest in het oog springende voordeel is de veel langere levensduur van de baan. Verder kenmerkt de Classic Court RS tennismat zich door een hoge vezeldichtheid van 73.500 steken per m2, waardoor het de kwaliteit van tennis op gravel nagenoeg compleet evenaart.

Met haar specialistische kennis van o.a. tennisbanen, kunst- en natuurgras levert BTL voor elk sportpark, sportveld en sportieve discipline het juiste maatwerk. Kijk voor meer informatie op www.btl.nl

BTL_algemeen_logo


Een greep uit ons leveranciersregister


MIDLAND is een dynamisch en onafhankelijk bouwkundig inspectie- en expertisebureau op het gebied van ...

Tensar is een wereldleider in de ontwikkeling, fabricage en levering...

Roelofs is een modern familiebedrijf met een ruim 59-jarige staat van dienst in...