inloggen  |  aanmelden

BTL en Desso slaan de handen ineen op sportgebied

Gepubliceerd op: 27 Maart 2012

Januari jl. hebben Olaf Janssen van BTL Nederland en Marc Vercammen van Desso Sport Systems hun samenwerking bekrachtigd door het aangaan van een partnerschap voor tennis. Anderzijds wordt in de toekomst ook een samenwerking op voetbal- en hockeygebied niet uitgesloten. Desso Sport is een innovatieve speler en ontwikkelt continu nieuwe en sterke sportsystemen voor de professionele en recreatieve markt. In combinatie met de expertise en vakkennis van BTL op het gebied van de constructie van sportsystemen, biedt de samenwerking tussen BTL en Desso ongekende mogelijkheden voor spelers, trainers, beheerders en sportclubs.

Door een samenwerking voor meerdere jaren aan te gaan onderstrepen BTL en Desso hun vertrouwen in elkaar en bieden zij een aantoonbare meerwaarde op de sportmarkt. De samenwerking is dit jaar gestart en wordt verder geïntensiveerd in de komende twee jaar. Door de combinatie van innovatieve research & development voor systemen en constructies kan het beste van twee werelden worden samengebracht in één partnership. Hierdoor zijn topprestaties haalbaar!

BTL is marktleider op het gebied van omgevingsverzorging in Nederland. De BTL Groep bestaat uit BTL Advies, BTL Bomendienst en BTL Realisatie. Er werken 500 mensen verdeeld over een vijftiental vestigingen. De BTL Groep levert complete omgevingsverzorging in stedelijk en landelijk gebied. Het dienstenpakket bestaat onder meer uit ontwerp, aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen, bedrijventerreinen en recreatieparken. Specialismen van de BTL Groep zijn Sport, Daktuinen en Spelen. Voor meer informatie, zie www.btl.nl

Desso Sports Systems staat internationaal bekend als dé innovatieve specialist in sportvelden voor onder meer voetbal, rugby, hockey, tennis en multifunctionele toepassingen. Met haar focus op R&D, eigen productie van kunstgrasvezels, installatie en onderhoud, heeft het bedrijf de afgelopen 30 jaar een unieke ervaring opgebouwd. Desso heeft inmiddels meer dan 50 miljoen m² kunstgras geïnstalleerd bij zowel top- als amateurclubs overal ter wereld. Desso Sports Systems is FIFA Preferred Producer voor voetbalkunstgrasvelden. Duurzaamheid en creativiteit zijn belangrijke kernwaarden die tot stand komen in het design en de ‘Cradle to Cradle’-doelstellingen. Voor meer informatie, zie www.dessosports.nl.

BTL logo                    Desso logo


Een greep uit ons leveranciersregister


ABOS b.v. is een gespecialiseerde organisatie, die in de afgelopen jaren zeer veel know-how en expertise...

Struyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in publieke bestrating. In beton en...

Binnen en buiten Europa hebben wij reeds honderden parken mogen voorzien van kleur...