inloggen  |  aanmelden

Breda opent Solar Infopunt

Gepubliceerd op: 27 September 2013

Op woensdag 2 oktober wordt in Breda het Solar Infopunt geopend. Bij het Solar Infopunt is alle informatie beschikbaar over de aanschaf en werking van zonnepanelen of een zonneboiler (collector) op het dak van privéwoningen of bedrijfspanden. Onderdeel van het Solar Infopunt is de Solarscan, waar per pand in beeld is gebracht of het dak geschikt is voor zonnepanelen of zonneboilers.

Bij het Solar Infopunt zijn informatiekaarten beschikbaar. Op die kaarten staat bijvoorbeeld waar men op moet letten bij een offerte of bij de aanschaf van zonnepanelen. Ook de Solarscan is onderdeel van het Solar Infopunt. Dit is een digitaal programma dat de mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen of zonnecollectoren inzichtelijk maakt voor alle daken in Breda. De Solarscan is ook beschikbaar voor inwoners en kan -na invoering van de postcode- een berekening op maat maken en het financiële rendement. De Solarscan is te raadplegen via het fysieke Solar Infopunt en via de gemeentelijke website (http://www.breda.nl/wonen-wijken-vervoer/bouwen-verbouwen/solar-infopunt).

Een greep uit ons leveranciersregister​Duport Lubricare B.V. is de Nederlandse importeur van PANOLIN smeermiddelen en Cardev oliefiltratie producten ...

Binnen en buiten Europa hebben wij reeds honderden parken mogen voorzien van kleur...