inloggen  |  aanmelden

Binnenstad Grave krijgt gratis Wi-Fi

Gepubliceerd op: 7 Januari 2015

De gemeente Grave gaat in het centrum gratis Wi-Fi aanbieden aan bezoekers en bewoners van de stad. In de binnenstad kan dan iedereen gratis en veilig gebruik maken van draadloos internet. Om gratis Wi-Fi mogelijk te maken, heeft Ziggo de zogenaamde straatkasten omgebouwd tot Wi-Fi-hotspot.

Deze Wi-Fi-hotspots zijn vrij en zonder een wachtwoord voor iedereen toegankelijk. Na het inloggen wordt de gebruiker doorverwezen naar een zogenaamde landingspagina met informatie over de activiteiten in de stad en de bereikbaarheid. Bezoekers van de stad maken steeds meer gebruik van smartphones en tablets om ter plekke informatie te verkrijgen.
 
Voor buitenlandse bezoekers is gratis Wi-Fi extra handig, omdat zij meestal een internetabonnement op hun telefoon of tablet hebben dat alleen in het thuisland werkt. Vanaf nu is de binnenstad dus echt gastvrij. Met gratis Wi-Fi wil de gemeente de stad voor bezoekers nog aantrekkelijker maken. De bezoeker kan gemakkelijk en goedkoop nader kennismaken met de stad en andere informatie verkrijgen via gratis gebruik van internet en apps.

Een greep uit ons leveranciersregister


TBS SOEST bv levert producten voor weg- en waterbouw. Wij produceren afwateringsproducten...

PAO helpt hogeropgeleiden bij het verbreden en verdiepen van hun kennis door het aanbieden van...

​Duport Lubricare B.V. is de Nederlandse importeur van PANOLIN smeermiddelen en Cardev oliefiltratie producten ...