inloggen  |  aanmelden

BAM Betonwegen draagt werkzaamheden over aan Den Ouden

Gepubliceerd op: 18 April 2014

Per 1 april jl. is BAM Betonwegen gestopt met haar activiteiten. De werkzaamheden worden voortgezet door Den Ouden Aannemingsbedrijf, onderdeel van Den Ouden Groep uit Schijndel.

De werkzaamheden, die hoofdzakelijk bestaan uit het aanleggen van (geluidsreducerende) betonverhardingen, lijnconstructies en printbeton, sluiten goed aan bij de bestaande infra-werkzaamheden van Den Ouden Aannemingsbedrijf.

Den Ouden zal ook de lopende werken van BAM Betonwegen overnemen en uitvoeren. Voor toekomstige betonwegenwerken wil Den Ouden voor alle bestaande relaties van BAM Betonwegen graag offertes blijven uitbrengen en na opdracht ook uitvoeren.

Beton is zeer goed bestand tegen zware en intensieve verkeersbelastingen en blijft uitstekend berijdbaar. Het optreden van spoor- en ribbelvorming is minimaal. Beton is nagenoeg onderhoudsvrij en is bovendien recyclebaar en een duurzaam product.

Kijk voor meer informatie op www.denoudengroep.com

Foto: v.l.n.r.: Theodoor van de Brandt (BAM Betonwegen), Harm den Ouden (Den Ouden Aannemingsbedrijf bv) en drs. Jochem Langenhuijzen RC (Den Ouden Aannemingsbedrijf bv)


 

Een greep uit ons leveranciersregister


​Duport Lubricare B.V. is de Nederlandse importeur van PANOLIN smeermiddelen en Cardev oliefiltratie producten ...

De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechniek...

Struyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in publieke bestrating. In beton en...