inloggen  |  aanmelden

ABOS doet veel meer dan alleen de inspectie van speeltoestellen

Gepubliceerd op: 26 Maart 2012

ABOS bv is een bedrijf dat gespecialiseerd is in inspectie, onderhoud, reparatie en beheer van speel en sporttoestellen. Reparaties kunnen naar aanleiding van onze inspectie vaak snel en relatief goedkoop worden uitgevoerd.

Wist U bijvoorbeeld dat ABOS ook bedden en boxen op scholen en kinderdagverblijven inspecteert en repareert, en dat ABOS een speelfunctie module heeft waardoor er niet gekeken wordt naar wat er op een terrein staat, maar wat een kind kan op een speelterrein (vaak veel belangrijker).

ABOS beschikt al een aantal jaren over een beheerprogramma waarin het mogelijk is om alle gegevens online te beheren en te verwerken. Het beheerprogramma biedt U de mogelijkheid om door een eenvoudige klik Uw logboeken te raadplegen. Daarnaast kunt ook meerjaren planningen maken en andere financiële gegevens oproepen. Hierbij moet U o.a. denken aan de kosten van een speeltoestel of ondergrond per jaar om dit te onderhouden, wat zijn de kosten om een mankement aan het toestel te repareren. U kunt in het programma communiceren met externe bedrijven over bijvoorbeeld de status van een bepaalde reparatieopdracht die U heeft gegeven. Allemaal gegevens die door 1 inspectie per jaar voor U gratis ter beschikking staan.

Een papieren versie die dus nog al eens kwijt raakt heeft U dan ook niet meer nodig, maar kan indien gewenst worden aangeleverd. Door in te loggen kunt U waar dan ook ter wereld altijd Uw gegevens van de speeltoestellen beheren en bewerken. Ook in tijden van bezuinigingen kan een goede inspectie en een uitgebreid beheerprogramma U veel geld besparen.

ABOS bv kan dus in veel gevallen U partner zijn als het beheer en onderhoud van speeltoestellen u zorg is.

Voor meer informatie kunt U terecht op onze website: www.abos.nl

Of contact opnemen met Dick van Rooij:

ABOS BV
Postbus 576
4600 AN Bergen op Zoom
Tel: 0164-630122
info@abos.nl


Een greep uit ons leveranciersregister


MIDLAND is een dynamisch en onafhankelijk bouwkundig inspectie- en expertisebureau op het gebied van ...

Binnen en buiten Europa hebben wij reeds honderden parken mogen voorzien van kleur...

Struyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in publieke bestrating. In beton en...