inloggen  |  aanmelden

Aanbesteding openbare verlichting Utrecht

Gepubliceerd op: 19 September 2018

Eerder dit jaar startte de gemeente Utrecht een aanbesteding voor het afsluiten van een meerjarige raamovereenkomst voor het installeren van openbare verlichting en andere elektrotechnische installaties in de openbare ruimte in de Gemeente Utrecht.

De gemeente Utrecht heeft de opdracht voor het beheren van de openbare verlichting gegeven aan Quint & Van Ginkel en Pilkes Verlichting. Met de opdracht is circa 2 miljoen euro gemoeid.
De gemeente wilde 2 partijen aan zich binden die in staat zijn om gedurende een periode van 2 jaar, met eventueel 2 keer 1 jaar verlenging, alle werkzaamheden aan de Openbare Verlichting voor de Gemeente Utrecht te verzorgen. Naar schatting zullen circa 40 deelopdrachten per jaar verstrekt worden. De meeste deelopdrachten betreffen opdrachten met een financiële omvang van circa 10.000 tot 50.000 euro per deelopdracht. Daarnaast kunnen enkele grotere projecten (red. vervangingsprojecten) met een omvang tot circa 125.000 euro voorkomen. De duur van de overeenkomst bedraagt 24 maanden. 

Een greep uit ons leveranciersregister


Tensar is een wereldleider in de ontwikkeling, fabricage en levering...

De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechniek...

ABOS b.v. is een gespecialiseerde organisatie, die in de afgelopen jaren zeer veel know-how en expertise...