inloggen  |  aanmelden

20 gemeenten ontvangen Beste Werkgevers Keurmerk 2017-2018

Gepubliceerd op: 23 Augustus 2017

20 Nederlandse gemeenten hebben een plek veroverd op de lijst Beste Werkgevers 2017-2018. De lijst bevat alle werkgeversorganisaties die bij een tevredenheidsonderzoek onder de medewerkers hoger scoren dan het branchegemiddelde. 

Van de gemeenten die op de lijst Beste Werkgevers Keurmerk staan, haalden 7 gemeenten 0.5 of meer punten meer dan het branchegemiddelde bij het medewerkersonderzoek. Deze eer valt dit jaar ten deel aan de gemeenten Etten-Leur, Hoorn, Oss, Peel en Maas, Veldhoven, Venray en Vianen.
 
Bovengemiddeld
Van de overige gemeenten in de lijst scoorden 5 gemeenten tussen 0.3 en 0.5 punten boven het branchegemiddelde en 8 gemeenten scoorden 0.3 punten meer dan het gemiddelde cijfer voor de gemeentenbranche.
 
Laag gemiddelde
Opvallend is dat de categorie met gemeentes de laagste branchegemiddelde score heeft van alle branches die meedoen: 6,69. Het branchegemiddelde cijfer is het hoogst in de categorie verpleeg- verzorgingshuizen en thuiszorg; gemiddeld scoren werkgeversorganisaties in deze rubriek een 7,58.
 
Beste Werkgevers Keurmerk
Beste Werkgevers is een grootschalig onderzoek naar kwaliteit van werkgeverschap. Doormiddel van een tevredenheidsonderzoek meet de organisatie hoe tevreden werknemers zijn over het werkgeverschap van een organisatie. Organisaties die boven het branchegemiddelde uitkomen, krijgen het Beste Werkgevers Keurmerk. Werknemers die bij de best scorende organisaties in hun branche horen, maken kans op een Beste Werkgevers Award. Deze awards worden uitgereikt tijdens het Beste Werkgevers Event.

Een greep uit ons leveranciersregisterTensar is een wereldleider in de ontwikkeling, fabricage en levering...

De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechniek...